Dlan na Dlan Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev/ic starih od 5 do 14 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013173.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Druga domača članska tekma v 2. SFL in zadnja jesenska domača U15 na Sekirici

za-spletno-stran-futsal-1krog-dlan-logatec

SOBOTA (5.11.2016) ob 14.00 v športni dvorani Logatec. Druga domača članska tekma v 2. SFL. Led je prebit, gremo po prvo domačo zmago!

--> Žiga je boben že pripravil in raglje bodo ponovno v akciji ;) Ekipa pa bo na igrišču dala vse od sebe. Obeta se nam zanimiva in pestra tekma v super vzdušju logaške dvorane, ki ga bodo tokrat občutili igralci FSK Keblja! Naj se ve kdo je v Logatcu domačin! ;)

Za zanimivost ;) V vseh krogih druge lige do sedaj se je največ navijačev zbralo prav na logaški tekmi prejšnji vikend! Novica o super logaški "trdnjavi" in glasnih navijačih je zaokrožila daleč naokoli. Lepo slišati, kajne? ;)

Navijači, športniki, podporniki in/ali sanjači... Ljubitelji nogometa, Logatca, "futsala", športne dvorane in/ali samo okrogle žoge... Vabljeni, da ponovno podprete fante, ekipo, aktivno delovanje, prizadevanje, željo, izziv, logaški nogomet in šport.

Za srce, na srcu, v srcu! Se vidimo ;)

P.S. še pred tem pa ob 10.00 v soboto (5.11.) vsi na Sekirico. Ekipa U15 zaključuje jesenski del z zadnjo domačo tekmo proti Slovanu.

 
Napovednik

URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki