Dlan na Dlan Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev/ic starih od 5 do 14 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013106.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Članski nogomet ponovno v Logatcu

clanski-nogomet-ponovno-v-logatcuČlanska nogometna ekipa bo, po sušnem desetletju, ponovno vrh nogometne piramide Nogometne šole Dlan Logatec. Treningi in sprva prijateljske tekme bodo potekali na nogometnem stadionu na Sekirici v Logatcu.

Ekipa bo temeljila na mladih nogometaših, ki so svojo pot začeli v domači nogometni šoli. Pridružitev pa so že napovedali tudi starejši nekoč uveljavljeni igralci, ki bodo mladim v pomoč in podporo. Zmes mladosti in izkušenj sta zagotovilo za dober nogomet v Logatcu.

Vsi zainteresirani starejši od 16 let, ki si želite igrati nogomet, vabljeni, da se pridružite ekipi.

Članska ekipa bo z aktivnostmi začela v mesecu septembru. Prvi trening bo na sporedu v četrtek (3.9.2015) ob 18.00 na stadionu Sekirica. Ekipo bo vodil Goran Jezerčič, njegov pomočnik bo Zlatko Vukovič.

V primeru dodatnih vprašanj pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 
Napovednik

URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki