Dlan na Dlan Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev/ic starih od 5 do 14 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013100.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Strokovna ekipa

sergej

Sergej Frank

Sergej Frank, rojen 22. 11. 1974, je svojo nogometno pot začel pri nogometnem klubu Svoboda na Viču, kjer je odraščal kot otrok. Kot kadet in mladinec je igral v 1. slovenski ligi pri Olimpiji, hujša poškodba mu je  preprečila vrhunsko igranje nogometa. Aktivno trenersko kariero je začel pred 7 leti pri domači Nogometni šoli Logatec, v kateri, kot trener ekip U10-U11 sodeluje še danes.

goran

Goran Jezerčič

Goran Jezerčič, rojen 16. 1. 1986, je nogomet začel igrati pri 7 letih pri nogometnem klubu Logatec. V 2. letniku srednje šole se je kot nadarjen igralec preselil k NK Svoboda Ljubljana. Pri Svobodi je zaigral tudi za člane v 2. slovenski ligi. Sledila je selitev k Olimpiji, ki se je vzpenjala po propadu. V NŠ Logatec je pomočnik mladinskih ekip.

ane zagorc splet

Anže Zagorc

Anže Zagorc, rojen 24. 6. 1987,  je nogometno pot začel pri 7-ih letih v NK Svoboda Ljubljana, kjer je igral za vse mlajše selekcije do članov. Anže je obiskoval nogometni razred na športni gimnaziji Ljubljana Šiška, nato je študij nadaljeval na Fakulteti za šport, kjer je diplomiral z odliko. Trenersko delo uspešno opravlja že več kot 7 let. Bil je tudi vodja nogometne šole pri NK Svoboda Ljubljana. V letošnji sezoni je trener ekipe U-7/U-8, U-9 in interesne dejavnosti nogometa na OŠ 8 talcev in OŠ Tabor.

matjaz

Matjaž Švajncer

Matjaž Švajncer, rojen 19. 11. 1986, je nogomet začel igrati star 7 let pri NK Radomlje. Po 2 letih se je pridružil nogometnemu klubu Logatec, kjer je igral do odhoda v srednjo šolo v Ljubljano. Kot perspektivni igralec se je pridružil NK Svoboda Ljubljana. Pri Svobodi je 2 leti igral za člansko ekipo v 2. slovenski ligi. Kot absolvent Fakultete za šport skrbi za nemoteno delovanje NŠ Logatec. Kot trener vodi interesno dejavnost nogometa na OŠ 8 talcev, OŠ Tabor in sodeluje pri treningih vseh ekip.

zlatko

Zlatko Vukovič

Zlatko Vukovič, rojen 13. 11. 1987, je prve strele na gol opravil v Grajskem parku pod okriljem nogometnega kluba Logatec. Za Logatec je igral vse do kadetov, nato je prestopil v nogometni klub Svoboda Ljubljana. Na Svobodi je igral v 1. slovenski mladinski ligi. Ob vstopu v člane je zaigral za nogometni klub Postojna od koder se je po nekaj sezonah preselil k NK Vrhnika. Kot trener je v NŠ Logatec aktiven že od ustanovitve. V letošnji sezoni je trener ekipe U13.

 
Napovednik

URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki

Sveže novice in objave